Selecteer een pagina

BLOG

KWR nieuwsbrief van augustus 2019

5 augustus 2019

Vandaag is onze laatste werkdag en na een intensief half jaar kunnen we eindelijk de deuren sluiten voor onze welverdiende vakantie.

Als eerst willen wij al onze trouwe klanten bedanken voor het vertrouwen in KWR Exergie en dat zij elke drie jaar weer bij ons terugkomen en hiermee wil ik een brug slaan naar een zeer verdrietig gebeuren. Afgelopen woensdag 31 juli 2019 hebben wij in het bijzijn van zijn familie, vrienden en bekende afscheid genomen van Marcel v.d. Wateringen. Marcel was een trouwe klant van KWR Exergie en dit verlies doet ons zeer. Wij willen iedereen veel sterkte wensen met dit verlies en zullen Marcel nooit vergeten.

Bij KWR Exergie is er heel hard gewerkt om samen met onze partner Onze Joost een nieuwe vorm van opleiden neer te zetten, Vanaf eind september zullen wij de opleiding GWW web niveau 2 en 3 en monteur LS Distributie en eerste monteur LS gaan draaien.

Inschrijven kan vanaf maandag op de website van Onze Joost.

Nieuw bij KWR Exergie is Evelyn. Zij is sinds 1 juni onze gastvrouw.

Welkom Evelien

Per september gaat KWR Exergie examenbureau ook de locatie Amsterdam gebruiken voor BEI MS en LS examens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Schlatter h.schlatter@www.kwrexergie.nl met cc naar a.rivas@www.kwrexergie.nl

TEAM KWR EXERGIE wenst iedereen een heerlijke zomer toe en wij verwelkomen onze klanten weer op 19 augustus 2019.