Onze partners

Partners KWR Exergie

Visser & Smit Hanab

Verbinden zit in ons DNA

Visser & Smit Hanab streeft naar langdurige samenwerkingen waarin we investeren in een duurzame samenleving.

Stipel

Stichting Persoonscertificatie Elektrotechniek

Stipel, Stichting Persoonscertificatie Elektrotechniek, nam meer dan een decennium geleden het initiatief om binnen Nederland te komen tot een eenduidig systeem in het aanbod aan opleidingen en examens in de elektro-, gas- en warmtetechniek.

Euro Index

Biedt een oplossing voor elk meetprobleem

Fabrikant, importeur en distributeur van diverse A-merken meetinstrumenten gericht op gasdetectie, lekdetectie, verwarmingstechniek, verbrandingstechniek, elektrotechniek en binnenklimaat.

stam&co

Stam & Co

Uw partner als het gaat om kabel- en leidingwerken

Stam & Co is een all-round aannemingsbedrijf van kabel- en leidingwerken. Landelijk opererend, flexibel en veelzijdig, met ruim honderdtachtig geschoolde medewerkers. Eén van de speerpunten van Stam & Co is een opdrachtgever zonder zorgen.

Stichting Blei

Stichting Branchesamenwerking Leermiddelen en Examenproducten Infratechniek (BLEI) is een landelijk samenwerkingsverband dat zich sterk maakt voor het opleiden van vakmensen Infratechniek.

Onze Joost

Onze Joost houdt van mensen

Van Joost natuurlijk. Maar ook van onze Loes, onze James, onze Stephan en onze Mo. Wij worden heel blij als we een fijne en passende werkplek voor ze kunnen vinden. En daar willen we ons stinkende best voor doen.