Over ons

Welkom bij KWR Exergie

KWR Exergie is een jonge organisatie (2010) die in haar korte bestaan een prominente plaats heeft veroverd op het gebied van OPLEIDEN en EXAMINEREN in de infratechniek. Ervaren trainers en competente examinatoren zorgen ervoor dat de klant de professionele aandacht krijgt die hij verdient.

Wat ons onderscheid

Competentiegericht

Praktijkgericht

Betrokken docenten

Waar staan wij voor?

Exergie is de maximale hoeveelheid arbeid die uit een medium (gas, vloeistof) gewonnen kan worden bij het in evenwicht brengen met de omgeving. Deze naam hebben wij gekozen omdat wij bij KWR Exergie van mening zijn dat wij de maximale arbeid leveren om de klant op een professionele manier te trainen en te begeleiden. Wij zijn ervan overtuigd dat als de kandidaat zich op zijn gemak voelt, het leerproces kan beginnen.

Waar staan wij voor?

Trainers met vakkennis en ervaring geven opleidingen voor technici die werken in transport- en distributienetten van gas, elektriciteit en warmte, conform de BEI-BLS ,VIAG of VEWA. In een klantgerichte leeromgeving werken technici samen met de trainer aan het vergroten van vaardigheden, vakkennis en bereiken van leerdoelen. Indien nodig maken wij een persoonlijk opleidingsplan.

Waar staan wij voor?

KWRexergie is een gecertificeerd (Dekra) examenbureau en mag examens afnemen voor het STIPEL-PCE (persoonscertificatie). Na het behalen van het Stipel-certificaat kan de persoon afhankelijk van zijn werkgever een “aanwijzing” krijgen voor een bevoegdheid met bepaalde verantwoordelijkheden om te mogen werken in de transport- en distributienetten van gas, elektriciteit of warmte*.
(* geen Stipel-certificaat)

Certificaten

BEI-BLS
VIAG
VEWA