Over KWR Exergie

Het opleidings- en examencentrum in Purmerend voor BEI, VIAG en VEWA certificeringen

Certificaten

Bei

VIAG

VEWA

Welkom bij KWR Exergie

KWR Exergie is een jonge maar inmiddels ook ervaren organisatie (2010) die in haar korte bestaan een prominente plaats heeft veroverd op het gebied van OPLEIDEN en EXAMINEREN in de infratechniek. Ervaren trainers en competente examinatoren zorgen ervoor dat de klant de professionele aandacht krijgt die hij verdient.

Wat ons onderscheid:

  • Competentiegericht
  • Praktijkgericht
  • Betrokken docenten

Wat wij doen

9

Waar staan wij voor?

Exergie is de maximale hoeveelheid arbeid die uit een medium (gas, vloeistof) gewonnen kan worden bij het in evenwicht brengen met de omgeving. Deze naam hebben wij gekozen omdat wij bij KWR Exergie van mening zijn dat wij de maximale arbeid leveren om de klant op een professionele manier te trainen en te begeleiden. Wij zijn ervan overtuigd dat als de kandidaat zich op zijn gemak voelt, het leerproces kan beginnen.

9

Opleidingen

Trainers met vakkennis en ervaring geven opleidingen voor technici die werken in transport- en distributienetten van gas, elektriciteit en warmte, conform de BEI-BLS ,VIAG of VEWA. In een klantgerichte leeromgeving werken technici samen met de trainer aan het vergroten van vaardigheden, vakkennis en bereiken van leerdoelen. Indien nodig maken wij een persoonlijk opleidingsplan.

9

Examens

KWRexergie is een gecertificeerd (Dekra) examenbureau en mag examens afnemen voor het STIPEL-PCE (persoonscertificatie). Na het behalen van het Stipel-certificaat kan de persoon afhankelijk van zijn werkgever een “aanwijzing” krijgen voor een bevoegdheid met bepaalde verantwoordelijkheden om te mogen werken in de transport- en distributienetten van gas, elektriciteit of warmte*.
(* geen Stipel-certificaat)

Lees hier het examenregelement van KWR Exergie

jaar ervaring

afgestuurde kandidaten

“Wij werken uitsluitend met bevoegde en enthousiaste mensen en geven iedereen de aandacht en begeleiding om te slagen.”

Angelique Rivas – eigenaar 

Neem contact op

Netwerk 71-73, 1446 WS, Purmerend

0299-769051

algemeen@kwrexergie.nl