— KWR Exergie

Examencentrum

Onafhankelijk en gecertificeerd examenbureau

Erkende locatie

Sinds 2010 is KWR Exergie actief als onafhankelijk en gecertificeerd examenbureau voor veiligheidsexamens in de infratechniek. Wij zijn een erkend examencentrum en houden ons bezig met het toetsen van personen werkzaam in de Infratechniek (Gas, Warmte, Water en Electra LS en MS). Werknemers en ZZP’ ers kunnen bij ons examen afleggen. Na het succesvol afronden van het examen ontvangen zij een persoonscertificaat dat 3 jaar geldig is. Veiligheid staat bij ons op nummer één.

kwr Exergie contact

Ons team

KWR Exergie bestaat uit KWR Exergie Examenbureau en KWR Exergie Trainingen. Onze medewerkers, examinatoren en trainers hebben jarenlange (prakrijk) ervaring en halen het beste in de klant naar boven. Wij staan bekend om onze gastvrije en professionele aanpak. Zo helpen wij onze kandidaten zich in een ontspannen omgeving te focussen op het maximale resultaat. Het examen behalen en op een veilige professionele manier het werk uitvoeren.

Ik ben ben examinator VIAG en BEI bij KWR Exergie en docent en mede eigenaar van WR College. Na 7 jaar een eigen bedrijf te hebben gehad in de infra techniek heb ik de overstap naar KWR gemaakt. Het is heel inspirerend om vakgenoten te helpen bij hun ontwikkeling, het geeft mij ontzettend veel voldoening. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk!

Samen met mijn man John ben ik eigenaar van KWR Exergie.  12 jaar geleden zijn we gestart. Daarnaast ben ik mede eigenaar van WR College.

Ikzelf ben de energieke kracht in de benadering van onze klanten & partners. Klantgerichtheid en behulpzaamheid zit in mijn genen. Als ik mensen blij kan maken en kan helpen is mijn dag geslaagd!

Ik ben de man van Angelique en naast haar ook eigenaar van KWR Exergie en mede eigenaar van WR College.

Na ruim 40 jaar ervaring in de branche breng ik een enorme hoeveelheid aan praktijkkennis met mij mee.  Ik probeer de studenten altijd extra inzichten mee te geven tijdens mijn lessen op WR College. Heel waardevol om dit uit te mogen dragen in onze bedrijven. De kers op de taart van mijn prachtige loopbaan. 

Ik werk als Hoofd Administratie bij KWR Exergie. Dagelijks heb ik contact met kandidaten voor examens. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voordat het examen wordt afgelegd. De meeste mensen zijn nog best zenuwachtig. Daarom zorgen we voor een prettige en gastvrije omgeving. Wij krijgen hele positieve feedback. En daar doen wij het tenslotte voor!

 

Ik verzorg de administratie bij KWR Exergie. In de praktijk heb ik ook heel veel contact met de examenkandidaten. Ik probeer ze onder andere zo goed mogelijk te motiveren om zich op de beste manier voor te bereiden om het examen. Ik wordt er zelf ook heel blij van als ik weer iemand kan feliciteren. Dat maakt mijn dagen hier extra leuk!

 

Ik verzorg de catering en ondersteun de administratie. Ik zorg ervoor dat iedere bezoeker zich meteen op zijn/haar gemak voelt. Daarnaast help ik ook mijn collega’s op de back- en front office bij KWR Exergie. Dagelijks krijgen wij super leuke en positieve reacties van kandidaten die hier komen. Elke keer weer verheug ik mij op de gelukkige gezichten bij een positieve uitslag

Jada Wong

Ik werk als administratief medewerker bij KWR Exergie.