— Wie wij zijn

KWR Excellent

Daarom KWR Exergie

— Excellent

Daarom KWR Exergie

Exergie is de maximale hoeveelheid arbeid die uit een medium (gas, vloeistof) gewonnen kan worden bij het in evenwicht brengen met de omgeving. Deze naam hebben wij gekozen omdat wij bij KWR Exergie de maximale arbeid leveren om de klant op een professionele manier te begeleiden. Wij zijn ervan overtuigd dat als de kandidaat zich op zijn gemak voelt, de persoon ook maximaal kan presteren. 

KWR Exergie is inmiddels al ruim 12 jaar een zeer ervaren en landelijk erkende organisatie die een prominente plaats heeft veroverd op het gebied examineren van veiligheidsexamens in de infratechniek. Via WR Exergie Trainingen bieden wij verschillende theoretische en praktische trainingen.

Wij werken samen met vele aannemers en zelfstandigen die al jaren voor ons kiezen. Onze ervaren en competente examinatoren, met jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat elke professional die persoonlijke aandacht krijgt die de persoon verdient. Wij onderscheiden ons in de kwaliteit van onze persoonlijke service en aandacht voor de examenkandidaten. 

Onze 5 kernwaarden zijn dan ook:

kwr exergie
0 +

Jaar ervaring

Visie en Missie

Bij KWR Exergie vinden wij het belangrijk om doelen te definiëren en te behalen. Wij zijn een bedrijf met een visie en zijn gezamenlijk met al onze professionele klanten op een missie.

Waarom zijn wij op aarde

Wij geloven in een leefbare en veilige aarde voor alle wereldburgers en willen ons klimaat zorgvuldig gebruiken en onderhouden.

Hoe gaan wij dat realiseren

Wij bieden laagdrempelige en kwalitatief hoogwaardige service en begeleiding en nemen examens af op het gebied van veiligheid in de infra techniek. Hiermee dragen wij bij aan wij de noodzakelijke energietransitie.

Met welk resultaat

Top gekwalificeerde monteurs met branche erkende diploma’s en certificaten, die de transitie mede vorm kunnen geven door kwalitatief en veilig werk af te leveren.

Hoge kwaliteit

Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit. Dat kan ook niet anders, want in ons vak staat veiligheid en dus kwaliteit voorop. Onze aanpak is op de praktijk gericht. Daarom hebben wij ook alleen de best gekwalificeerde examinatoren in dienst. Het is daarom ook niet voor niets dat het personeel van aannemers en ook de ZZP'ers, binnen de branche infratechniek, ervoor kiezen om zich te laten examineren bij KWR Exergie.