— KWR Exergie

Klanten en partners

Een overzicht van onze trouwe klanten en partners

Samenwerken aan de toekomst

Een overzicht van alle partijen waar wij mee samenwerken of die als klant aan ons zijn gebonden.

Oke Electro

Oké Electro B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf beschikkend over uitstekende gecertificeerde laagspanningsmonteurs en middenspanningsmonteurs.

Dmissi Electro B.V. is een professionele en klantgerichte organisatie op het gebied van installeren en monteren van laag/midden- en hoogspanning in Nederland.

Inter-on levert verschillende energiediensten, van monteurswerkzaamheden tot fysieke meteropname/controle voor energieleveranciers, netbeheerders, meetbedrijven, woningbouwverenigingen en waterleidingbedrijven in heel Nederland.

Nuts Infra biedt gespecialiseerde diensten aan ten behoeve van montage van kabels en leidingen voor nutsbedrijven en aannemingsbedrijven.

G.E.B. Infra B.V. voorziet in alles op het gebied van water, sanitair, riolering en centrale verwarming.

Stichting Branchesamenwerking Leermiddelen en Examenproducten Infratechniek (BLEI) is een landelijk samenwerkingsverband dat zich sterk maakt voor het opleiden van vakmensen Infratechniek.

Ko Hartog Elektrotechniek B.V. is een allround installateur op het gebied van infrastructurele elektrotechniek.

Van Baarsen Buisleidingen is een begrip in de wereld van de ondergrondse infrastructuur. Van huisaansluiting tot transportleiding van water voor een hele wijk, en van engineering tot revisie en alles er tussen in.

Stichting Persoonscertificatie Elektrotechniek (Stipel) nam in 1998 het initiatief om een landelijke standaard voor veiligheid in de Nederlandse energiesector op te zetten. Stipel is een onafhankelijke stichting met ruim 50 deskundigen uit de energiesector, opleidingsinstituten, certificerende instellingen en de overheid.

Schadenberg Plaisier is een succesvol familiebedrijf dat zich al meer dan veertig jaar bezighoudt met de aanleg en montage van kabels en leidingen voor water, energie en dataverkeer in de kop van Noord-Holland.

Stam & Co is een all-round aannemingsbedrijf van kabel- en leidingwerken. Landelijk opererend, flexibel en veelzijdig, met ruim honderdtachtig geschoolde medewerkers.

Van den Heuvel bouwt, onderhoudt en beheert infrastructuren voor water, energie en telecommunicatie.

HKT

Holwerda Kabeltechnieken B.V. is al sinds 2004 gespecialiseerd in het aansluiten van alle voorkomende hoogspanningscomponenten en inrichten maar ook ontmantelen van inkoop/verdeel stations.